Powoli robi nam się ameryka. Szkoda tylko dwóch ślepych kulek, tu nawet jednej za dużo.
Ja bym powiedział że wchodzimy w nowy etap pandemii, skoro kulkę dostał za covida, a nie żadna Ameryka. Jak coś to Unia Europejska jeszcze bardziej.policjant, który obezwładnił mężczyznę również został zabrany do szpitala, ponieważ mężczyzna wskazał, że jest nosicielem zakaźnej choroby.
Taaa Ameryka, nie zauważyłem na stacji benzynowej, bym mógł Walthera na dowód kupić. W artykule napisali:
Ja bym powiedział że wchodzimy w nowy etap pandemii, skoro kulkę dostał za covida, a nie żadna Ameryka. Jak coś to Unia Europejska jeszcze bardziej.
Taaa Ameryka, nie zauważyłem na stacji benzynowej, bym mógł Walthera na dowód kupić. W artykule napisali:
Ja bym powiedział że wchodzimy w nowy etap pandemii, skoro kulkę dostał za covida, a nie żadna Ameryka. Jak coś to Unia Europejska jeszcze bardziej.
Przede wszystkim biorą do policji p*zdy, które nie potrafią takiego człowieka obezwładnić. Wiem jak wyglądała rekrutacja kiedyś i wiem jak wygląda dziś.