zajebane z tvn...
Jak ja tych skurwysynów nienawidzę, raz się do kogoś z mojej rodziny przyjebali, że idzie w parku(gdzie jak najbardziej można z psami chodzić) z psem bez smyczy i bez kagańca(pies-16letnia niedowidząca suka, która powoli szła grzecznie przy nodze), a jak mi kilku koksów z pitbulami lata pod blokiem to frajerów nie ma.
zrzutka.pl/ffm2dujak każdy pies jest niebezpieczny to każde schody też są niebezpieczne i przejścia dla pieszych też. Zamierzasz zwalczać wszystko co powoduje jakiekolwiek niebezpieczeństwo? Jak jesteś paranoikiem to zamknij się w kiblu i se tam siedź bezpieczny a nie jeszcze innych swoimi obsesjami będziesz zarażał.
psy wyprowadza się na smyczy lub w kagańcu. koniec. przy wejściu do każdego parku jest regulamin, który o tym przypomina.
wózek się przewrócił, bo tępa dzida się szarpała. bycie matką z dzieckiem nie zwalnia z odpowiedzialności.
i bardzo dobrze ze wjebali jej/jemu mandat. każdy pies bez względu na rozmiar i rase jest potencjalnie niebezpieczny. nie mówiac o możliwości bycia pogryzionym przez takiego psa dochodzi sprawa ewentulanego zakażenia (psy przenosza tysiace batkeri i wirusów w pysku) przy nawet niegroźnym ugryzieniu. powinno się karać ogromnymi mandatami jebanych bezmózgów, co chodzą z psami bez kaganców i smyczy, bo "ślepy, stary i przy nodze grzecznie chodzi" - chuj mnie to interesuje, karac wszystkich, bez wyjątku.
co chodzą z psami bez kaganców i smyczy, bo "ślepy, stary i przy nodze grzecznie chodzi"