DanielTGK napisał/a:
Żadna z rac nie poleciała na murawę, nikomu nic się nie stało, mecz nie został przerwany - a wy dalej biadolicie jacy to łysi bandyci. Co oni zrobili? Czym różni się człowiek odpalający race na stadionie od osoby która nie zapina pasów w samochodzie?
1. I co z tego że nie poleciała ? To usprawiedliwia ich od tego żeby te race używać na trybunach kiedy jest zakaz ?
2. Dla mnie większość z nich to bandyci. Dowód ? Przejdź koło nich z szalikiem przeciwnej drużyny a szybko się przekonasz jacy dobrzy z nich obywatele. Ja nie wiem kurwa może tylko ja miałem pecha trafiać na takich zj***ów co najchętniej by mi morde obili tylko dlatego że źle spojrzałem na nich. Jasne, są i tacy do których nic nie mam bo zachowują się jak ludzie a nie jak jebane zwierzęta stadne.
3. Wiesz czym się różni ? Tym że jeżeli nie zapniesz pasów w samochodzie to TO TWOJA ODPOWIEDZIALNOŚĆ i odpowiadasz sam za siebie - chcesz wypaść z samochodu podczas wypadku ? Spoko twoje prawo. Natomiast ludzie podpalający race na stadionach mało tego że mogą zrobić krzywdę innym (chociaż wyjebane na nich tak naprawdę skoro w większości to tacy sami jak on), ale może także spowodować pożar i zniszczenie mienia. Bo co ? Bo nie twoje to krzesełka i mogą się palić ?