jestem podoficerem jak cos
a co ma do tego moja interpunkcja ??i
i widać że zazdrość przemawia przez Ciebie i dam sobie rękę uciąć że sam byś robił gałę ISAFowi i krzyczał
jest NSR kurs trwa 3 miechy a po odbyciu kursu możesz szukać etatu
Uhm, chyba coś kiepsko poinformowany jesteś. Kumpel był na ''Służbie przygotowawczej'' i ignorując fakt, że podczas tej służby wyposażony jesteś w największe magazynowe gówno, jakie WP ma w zakamarkach swoich magazynów czyli ''szelki dusicielki'', desanty i OP-1 (bo kasy na Gore-texy, ocieplacze i buty specjalne nie ma nawet dla kadry...) to każdy dostaje tam z lotu jedną specjalność - wartownik. A że o wasze dupy w jednostce teraz dbają zewnętrzne firmy ochroniarskie to żadna jednostka z tą specjalnością cię nie weźmie. Tak więc to jest mydlenie oczu i zawracanie ludziom dupy NSR'em, który jest zajebistym niewypałem polityki Bogdana Klicha
hahhaha nie dla kasy a po co tam się jedzie ?? PX? połowę rzeczy dostaniesz na allegro wrażeń jakich wrażeń ?? rozwiń swoją wypowiedz ? chcesz żeby strzelali do Ciebie ? być w stresie czy wrócisz ? zbierać swoich kolegów ? spać po 3 godziny i się wkurw...ać jak ty zap... dzień w dzień na patrole a inni prócz bojówki walą w przysłowiowego ch..... i maja tyle samo kasy ?? jak chcesz wrażeń idź do legii tam Cię wezmą bez zetki i pochwalisz się swoja interpunkcją tzn. inteligencją na testach jak je przejdziesz oczywiścieDo Afganu bym pojechał bez mrugnięcia okiem. Nie dla kasy, ale dla wrażeń i PX'ów
A to, że dobra interpunkcja to objaw inteligencji.
nobliwy argumentacja jun0 wypada lepiej od twojego bluzgania na wszystkich którzy maja inne zdanie na ten temat, i ty mi mówisz ze masz kurwa 25 lat?chyba 15 dorośnij jebany gimbusie
wiesz taki typ ludzi mnie rozbraja ''tata a Marcin powiedział że ....'' a co ze swoich doświadczeń możesz powiedzieć ,,w dupie byłem gówno widziałem''??
może chuj...o...wo trafili moi trafili idealnie strzelali więcej niż ja za zetki.
A po co młodym kandydatom dawać nowy sprzęt ?
A co ty robiłeś jak była zetka ? czy może jesteś takim młodzieniaszkiem że się nie załapałeś i słuchasz opowieści kolegów i tu próbujesz zabłysnąć ?
jak chcesz wrażeń idź do legii tam Cię wezmą bez zetki i pochwalisz się swoja interpunkcją tzn. inteligencją na testach jak je przejdziesz oczywiście
Jesteś prawdziwym odwzorowaniem mentalności polaka narzekasz a nic w danym kierunku nie robisz
Ranger
no tak kolega Ci powiedział wiesz o legii mogę Ci dużo powiedzieć bo mój brat tam jest juz 7 latLegioniści to przereklamowana sprawa. Chętnie bym zahaczył o USMC albo 10-tą górską, ale to dopiero jak mi załatwisz zieloną kartę
no ale już coś w życiu zobaczyłem i osiągnąłem pomimo swojego młodego wieku a ty??Wielki z ciebie, kurwa staruch jest, bo rocznik '86
a co do NSR to brak słów liczę na to że zetka wróci bo została tylko zawieszona
Ranger napisał/a:zaproszenie ??gówno wiesz, co robię poza waleniem gruchy przed monitorem, ale wiesz o mnie tyle, jakbyś kurwa walił gruchę razem ze mną
ale przecież cyt.,,Amerykanie to debilny naród, trzeba przyznać, ale wojsko mają pierwsza klasa.'' sam sobie zaprzeczasz
a co do prawdziwego mentalnego Polaka to cóż nie jestem patriotą i sram na ten kraj ale póki co mam pewne plany się zobaczy co dalej
no ale już coś w życiu zobaczyłem i osiągnąłem pomimo swojego młodego wieku a ty??
a co do NSR to brak słów liczę na to że zetka wróci bo została tylko zawieszona
zaproszenie ??