Wcześniej czy pózniej w internecie pojawi się cenzura (ponieważ jest to ostatni bastion wymiany informacji wolny od komercyjno-korporacyjnych popularnych mediów - internet jest poza ich kontrolą)
Co ty pieprzysz.
Dlaczego mam płacić za usługe która często się spóźnia.
Dlaczego mam płacić za usługę, gdzie cena jest ustawiana według ilości mieszkańców korzystających z sieci - A nie indywidualnie?
Dlaczego gdy bilet jest na 1h a trasa trwa 40 minut to często jest tak, że sie autobus nie wyrabia? - Muszę płacić karę
Dlaczego kary są tak wysokie. (180zł Szczecin, kiedys 270).
Dlaczego system nie mógł by być taki:
- Nie masz biletu jesteś złapany, możesz jeździć przez kolejne 3 miesiące w cenie kary.Miasto zyskuje pieniążki po jakimś czasie a traci tylko kartonik.
bilet zawsze kupowałem i miałem (pomijam kurwa fakt, że dziennie byłem zmuszony kupować dwa bilety za 2.20zł, zamiast dwóch za 1.50zł bo innych nie było -.- O miesięcznym to już nie wspomnę). Raz nigdzie u mnie w mieście nie szło kupić biletu - czyli jak zawszę muszę kupić u motorniczego - motorniczy też nie miał.
O ile dobrze wiem (niech ktoś mnie poprawi jeśli się mylę), to fotografowanie lub nagrywanie ludzi wykonujących pracę nie jest zabronione, ponieważ nie fotografuje się jego jako konkretną osobę, tylko jako kogoś wykonującego określoną pracę.
Kanar to chuj. Nie mówie tu oczywiscie o wszystkich, ale kanar jesli tylko moze to wlepi ci mandat. Zadne gadanie ze myslales ze jeszcze jest aktywny bilet albo jak ci sie skonczy czas na bilecie itp. Placisz w chuj kasy a na chwile sie zagapisz i placisz podwojnie bo u kanara nie ma przebacz. Dlatego ci panstwo sa tak nielubiani.