Nie wiem , co mial na celu pokazac ten reportaz , ale chyba jak wielka nedza panuje w naszym kraju.
W krajach takich jak Austria czy Szwajcaria co druga wieś tak wyglada jak Kleszczow...
co do tego co napisal zly_wrecz_okropny ... takich jak ty wszystkich bym ZUTYLIZOWAL! banda tępakow ciszacych sie z demokracji i tego , ze sobie moga zaklosowac na donka , bo znaja jeszcze tylko kaczynskiego , a donek sie lepiej prezentuje. Taki debil jeden z drugim nie rozumieja , ze cala polska scena polityczna to jedno wielkie socjalistyczne gowno. Nie postaraja sie nawet poczytac programow , zeby zrozumiec , ze lewica niewiele rozni sie od "prawicy" , a jesli chodzi o sama gospodarke to praktycznie nie roznia sie w ogole. obecny system doprowadzi Polske do ruiny...
tylko czekam , az ktos mi napisze " chyba za duzo nasluchales sie korwina" zeby pokazac jak to zajebiscie potrafi dogadac ...
Nie wiem , co mial na celu pokazac ten reportaz , ale chyba jak wielka nedza panuje w naszym kraju.
W krajach takich jak Austria czy Szwajcaria co druga wieś tak wyglada jak Kleszczow...
co do tego co napisal zly_wrecz_okropny ... takich jak ty wszystkich bym ZUTYLIZOWAL! banda tępakow ciszacych sie z demokracji i tego , ze sobie moga zaklosowac na donka , bo znaja jeszcze tylko kaczynskiego , a donek sie lepiej prezentuje. Taki debil jeden z drugim nie rozumieja , ze cala polska scena polityczna to jedno wielkie socjalistyczne gowno. Nie postaraja sie nawet poczytac programow , zeby zrozumiec , ze lewica niewiele rozni sie od "prawicy" , a jesli chodzi o sama gospodarke to praktycznie nie roznia sie w ogole. obecny system doprowadzi Polske do ruiny...
tylko czekam , az ktos mi napisze " chyba za duzo nasluchales sie korwina" zeby pokazac jak to zajebiscie potrafi dogadac ...
Koleżko Zly_wrecz_okropny, szkoda słów na osoby twojego pokroju. Chciałbym zgłębić twoją wiedzę na temat działań w gospodarce wewnętrznej i zewnętrznej danego obszaru, sugerując się wiekiem z postu sądzę, że jesteś pewnie na 2 roku politologi albo stosunków międzynarodowych za, które płaci mama i tata. <dalsza część pierdolenia>Tylko nie wyjeżdżaj z Wałęsą itp.. bo gdyby to było 2 lata wcześniej nikt by nawet nie usłyszał o strajkach w stoczniach.
to nie tusk decyduje o twojej zamożności tylko wójt gminy
już nawet dzieci 8-letnie mówią jaki to Tusk jest zajebisty i nietykalny. Kto im zrobił pranie mózgu kurwa???
"Wszyscy to chuje i złodzieje " to nie jest zasada... To jest kurwa fakt.
Na sadolu nie wolno NIC dobrego o PO powiedzieć po od razu jesteś zmanipulowanym przez tvn lewakiem. Nawet jednej rzeczy, którą Tusk dobrze zrobił. A spróbuj coś złego na któregoś PiSiora powiedzieć, albo na katola...Od razu Cię zlinczują więc co Ty mi tu pierdolisz zjebie...
Sadol mekka katoli z pisu, internetowa bojówka prawdziwych polaków...