Hallowen... żyjemy w Polsce gimby i czcimy śmierć naszych bliskich na grobach, a nie latamy poprzebierani za pojebów po czyichś domach. Jak ktoś bliski (ojciec, matka) wam umrze to może zrozumiecie.
mam iPhone 4 i uważam system iOS za dużo lepszy od androida, na pewno kupie iPhone 5 jak tylko ten przestanie mi wystarczać bo to telefon kompletny i spełnia moje oczekiwania. Inne telefony są za duże ( szerokie ) i przypominają bardziej tablety.
Co za imbecyl.
iOS nie laguje bo to zamknięty system. Android to linux + nakładki które są robione na szybko a dopiero potem aktualizacje. Jak ci tnie to sobie instalujesz co ci się żywnie podoba i działa lepiej niż XP na kompie nasa. Spróbuj wgrać coś na iphone, zrobisz jailbreak`a i tracisz gwarancję.
Sama wydajność iphona jest gówniana jedynie gpu wyrabia, przy czym snapdragon bije już go na głowę.
Mac`i są najczęściej używane w Angli i stanach przez swoją prostotę bo użytkownicy mają watę zamiast mózgu. Jak wezmą w łapy smartphona z androidem czy linuxa/windowsa na pc to oczy wielkości pięciozłotówek "o chuj tu chodzi?!" dlatego iphone się tak sprzedaje.
Stać mnie na iphona, maca i inne chujostwa ale po jaki kurwa chuj mam płacić za komputer 13 tysięcy skoro będę miał 2 razy lepszy za 5 i pół? No gdzie tu logika pajacu.
Jedyne co mi się w iphonie podoba to opcje aparatu i design którego samsung ze swoją mydelniczką może pozazdrościć ale zobaczymy co będzie z SGS5 bo wkraczają w segment metalowych telefonów.
PS. Przeczytajcie sobie historie MAC`ów. Zawsze miały tragiczną sprzedaż i były niewypałami. Porównajcie wyniki sprzedaży konkurentów appla. W tamtym okresie ludzie jeszcze mieli mózgi i nie płacili podwójnie za znaczek "apple".
Ale gimbusy nie znajo
Jestem chujem