Plus nie chcę nic mówić, ale karmienie żywymi w taki sposób podchodzi pod znęcanie się... i gówno mnie to obchodzi co sobie reszta sadoli o tym myśli, gdyż większość ma to w dupie z hasłem ,, to jest sadol"... Jednak jak wiadomo większość to debile i ignoranci...
Kot Savannah. Cena zaczyna sie od 50 tyś dolarów
To ja już wole dołożyć dwa tysiące zielonych i mieć forda mustanga
Ale mnie wkur***ą takie osoby, jak Trimeresurus...
Człowieku! Żyjesz pod kloszem, czy o co ci chodzi? Zobacz sobie przez moment, jak zwierzęta na świecie pożerają swoje ofiary. Na NGC tego nie zobaczysz - łapią zwierzynę, a czasem godzinami powoli pożerają je, gdy te płaczą i próbują uciekać. Tak wygląda świat zwierząt, więc przestań pieprzyć, iż to znęcanie się. Ręczę ci, że gdyby te same myszy znalazły by się w naturze - byle jaki kot, lub pierwszy lepszy ptak drapieżny by je pożerał o wiele dłużej: odrywając noga, po nodze. Wylizując krew tryskającą z ich tętnic. Tak wygląda świat, więc przestań żyć jak pod kloszem i zacznij żyć prawdą.
Tak, to jest sadol i sadol ma taki charakter. Ale nie tylko! Ja jestem katolikiem, kocham też zwierzęta. Ręczę ci, że najpewniej uratowałem ich więcej, niż ty w swoim życiu w ogóle widziałeś - począwszy od rannych ptaków, skończywszy na przygarnianiu kotów znajd, czy opatrywanie zranionych sarenek. Jednak nie pieprzę jak powalony, że och to znęcanie się. Znęcanie się? Ona żre te myszy, czy ten kocur?
WON Z EKOLOGAMI i WRAŻLIWYMI NA LEWO SERDUSZKAMI!
Plus nie chcę nic mówić, ale karmienie żywymi w taki sposób podchodzi pod znęcanie się... i gówno mnie to obchodzi co sobie reszta sadoli o tym myśli, gdyż większość ma to w dupie z hasłem ,, to jest sadol"... Jednak jak wiadomo większość to debile i ignoranci...