jesteście nienormalni, pewnie średnia wieku wynosi tu 15 lat, nie macie szacunku dla ludzkiego życia. Większość z was nie ma pojęcia o czym gada, tylko bezmyślnie powtarzacie w kółko "kaczory to kaczory tamto" . Nie jestem za Kaczyńskim ale ta nagonka na nich, i jakieś żarty typu "zimny lech" "kaczka po smoleńsku" to tylko dowód na to że reprezentujecie sobą poziom dna.
Wasserman jest zamieszany w aferę hazardową , ale tylko dlatego ,że znajdował się w komisji do jej badania. Ziobro - jeśli chodzi o aferę gruntową to nic mu nie udowodnili. A kim jest Gosiu to nie wiem. A teraz napiszę dlaczego PO to aferzyści np: Drzewiecki ( dwie akcje:Sobiesiak i urlopy), Drzewiecki, Palikot (jak ładnie w obliczu bankructwa staną na nogi), Piesiewicz (dziwki i narkotyki) i jeszcze kilku innych.Pozdro
w sumie może i racja. Oni wszyscy są chuja warci :/ Ale jednak przewagę w przeginaniu pyty ma PiS - Ziobro "ten Pan nigdy więcej już nikogo nie zabije", Jarek Kaczyński "z ziemi wolskiej do Polski", Lech całujący faceta w rękę oraz "Irasiad", Gosiewski mistrz kreskówek...
peter1987
jesteście nienormalni, pewnie średnia wieku wynosi tu 15 lat, nie macie szacunku dla ludzkiego życia. Większość z was nie ma pojęcia o czym gada, tylko bezmyślnie powtarzacie w kółko "kaczory to kaczory tamto" . Nie jestem za Kaczyńskim ale ta nagonka na nich, i jakieś żarty typu "zimny lech" "kaczka po smoleńsku" to tylko dowód na to że reprezentujecie sobą poziom dna.
Spójrz lepiej na swój nick i zastanów się jak zaniżasz poziom sadistica jeśli chodzi o średnią wieku.
A jezeli nie wiesz o czym gadają z tym zimnych lechem to ci powiem. Bo ta cała żałoba była śmieszna i na pokaz. Ludzie sobie poszli zobaczyć na ulice Warszafki jak to sobie karawan z trumną przejeżdża bo na co dzień się to nie zdarz//ORTa, a PiS od razu wyjeżdża z teorią że to ich elektorat. Zapominając o tym że przyszli także zwolenicy tych ludzi którzy także zgineli pod Smoleńskiem.
Luknij także w mediach jak bardzo PiS korzysta na tej tragedii. Rozdawanie zdjęć upadłego Prezydenta przy składaniu podpisów poparcia dla Jarka. PiS zamiast walczyć z programem na wyborach, bedzie teraz jechał na ich nieszczęściu , śmierci Prezydenta PiSu. Bo Prezydentem Polaków na pewno nie był. Zamiast łączyć naród to jeszcze go dzielą a ty mówisz że jesteśmy nienormalni bo napiszemy sobie zimny lech ? no kurwa. Nienormalni to są ci ludzie którzy dążą do podziałów i sami ustalają kryteria Polskości i Patriotyzmu. Bo nieraz miałem nieodparte wrażenie że kto płacze po Preziu ten jest Patriotą, a kto miał chwile refleksji i zadumy nad tą tragedią, po czym wrócił do swojego życia jest od razu żydem i masonem bo za mało płakał na żalobie. Dobrze że nie było zakazu sprzedaży alkoholu bo przynajmiej to była jedyna rozrywka jaką można sobie było zaaplikować w tamtych dniach, bo media tylko truły dupę o tragedii.
Więc tekst po trupach do celu w tej piosence, ma jak najbardziej uzasadnione istnienie.