O Roly! Najs! 3:32 ale ma racje ja też czasami myśle i zachowuje się jak kobieta a raz jak normalnie facet, to jest wszystko pokręcone ludzie nie mozemy po prostu sie akceptować? i tak ja tutaj nie mam namysli zeby chłopak chłopakiem sie lizał tak samo jak kobieta z kobieta i to w miejscach publicznych... ja sam jak widze parady to rzygać mi sie chce mimo ze jestem chłopakiem i wole chłopaków yoł.. a taki żarcik.. wiecie że teńcza jest jak kawa? najlepsza swieżo palona
musiałbym sie obrażać o jakąś homofobie czy coś alenie jestem prostym w sumie toche krzywym człowiekiem co idzie prostą drogą.. gdzie pracuje juz wszyscy wiedza ze wole chlopakow i nikt nie ma z tym problemów baa nawet sam sobie zartuje z siebie bo wiem co tgo jest dystans.. cóż no jedni wolą palić tęcze, drudzy wolą ćpać inni wolą okradać innych a ja lubie chuja w dupie i co ktoś mi tego zabroni? nie ponieważ życie jest jedne i trzeba z niego korzystać i nie przejmować się co inni gadają, jesli lubisz to co robisz kochasz siebie takim jakim jesteś i akceptujesz i co ważne nie robisz tym innym krzywdy to jest to najbardziej ok. Sam czytałem ostatnio na hardzie okolesiu co prosil o jakies zadania zeby sobie coś zrobic albo włozyc w dupe.. pomyslicie to jest dopiero pojebus no ale skoro lubi to kto mu broni. Ps to nie ja
Na świecie zawsze będą homosie, homofoby, normalni hetero no i ci pojebiani co lubią od ogórków do rąk w dupie, sranie na siebie jedzenie tego itp... Ja nie patrze na to że homofoby atakujo! bardziej interesuje sie tym co ludzie robią z zwierzętami.. nie jestem veganem wpierdalam kotlety i jak najbardziej rozumiem to ze swinka = kotlet no ale zeby zabijac zwierzeta dla zdjec albo trofeum.. skór czy futer? przemyslmy to ile złego siedzieje na tym pierdolonym swiecie,.. i jeszcze coś.. podobno bóg ojciec i duch świety to jedna osoba to znaczy ze jak walił konia to miał trójkąt sam z soba?
pozdrawiam