Nie oglądam żadnej telewizji, ponieważ każda jest poniżej poziomu. Jednak zastanawiam się, czy te wszystkie wpisy na tvn są dla żartu czy ludzie mają na serio tak nasrane we łbie... To jest przecież na poziomie wyznawców teorii spiskowo-smoleńskich, wyznawców radia Maryja i obrońców krzyża. To oni się tak zachowują. Nie mam już zielonego pojęcia czy to tylko żarty czy to jednak na serio jesteście popierdoleni. Niech ktoś mnie wprowadzi w temat, proszę.
Jednak zastanawiam się, czy te wszystkie wpisy na tvn są dla żartu czy ludzie mają na serio tak nasrane we łbie... To jest przecież na poziomie wyznawców teorii spiskowo-smoleńskich, wyznawców radia Maryja i obrońców krzyża.
Nie oglądam żadnej telewizji, ponieważ każda jest poniżej poziomu. Jednak zastanawiam się, czy te wszystkie wpisy na tvn są dla żartu czy ludzie mają na serio tak nasrane we łbie... To jest przecież na poziomie wyznawców teorii spiskowo-smoleńskich, wyznawców radia Maryja i obrońców krzyża. To oni się tak zachowują. Nie mam już zielonego pojęcia czy to tylko żarty czy to jednak na serio jesteście popierdoleni. Niech ktoś mnie wprowadzi w temat, proszę.
Nie pierdol chlopie, wystarczy wiedziec jak wyglada konstrukcja panstwa polskiego, gowno zbudowane na klamstwie o obaleniu komuny, i potem uzbrojony w ta wiedze poogladac Fakty, Wiadomosci czy Panorame. Smiech czlowieka ogarnia. Niedawna panorama: 5 minut o tym ze w Pierdziszowie Dolnym znaleziono zardzewialy rower, nikt go nie odbiera i nie wiedza co z tym zrobic. CO MNIE KURWA obchodzi zardzewialy rower?!?! A to jak TVN zareagowal na bojkot Radwanskiej (ktora miala do tego pelne prawo) to przechodzi jakiekolwiek pojecie.
Poczytaj sobie tez troche o poczatkach TVNu, spolce ITI, kto w tym maczal paluszki.