Ja w wieku 6-7 lat bawiłem się w lekarza z koleżankami a robiłeś bomby z saletry?
No i co złego w tym, że uczą 4 latka, że nie ma lepszych i gorszy części ciała? Ja pierdolę, to przecież coś co powinno być oczywistością!
Uczenie 10 latków o masturbacji to też można powiedzieć ostatnia chwila. Przecież wiedzę na takie tematy powinni mieć ZANIM zacznie ich dany "problem" dotyczyć. Inaczej jest to musztarda po obiedzie. Akurat tak się składa, że mam 10 letniego siostrzeńca i pytał mnie bardzo szczegółowo o te sprawy, bo w domu nie ma z kim na te tematy porozmawiać.
Czyli zaczynamy po staremu - od księdza?
Polski ciemnogród katoliban przeciera oczy z niedowierzaniem. Jak to uczyć dzieci o własnym ciele, seksie, antykoncepcji?
UK to kiepski przykład bo to jest kraj w którym socjalizm doprowadził do całkowitego odmóżdżenia najniższej warstwy społecznej.
To są niepiśmienni nieporadni życiowo idioci, którzy mają nawet rehabilitacje z oddychania bo inaczej zapomnieli by ruszać płucami.
Zobacz sobie w necie jak wygląda statystyczna brytyjska rodzina z marginesu. Łatwiej małpę nauczyć matematyki niż czegokolwiek brytyjskiego patusa.
Do nich przychodzi pracownik z pomocy społecznej otwierać puszki z jedzeniem z pomocy od czerwonego krzyża bo by umarli z głodu z konserwą w ręce.
Tak było i jest gorzej. Dlatego podałem przyklad jak to sie skończyło w UK. Jakos edukacja sexualna im nie pomogła.
W Polsce liczba młodocianych matek spada. Jaki jest rzeczywisty obraz dzietności wsród młodocianych matek na zachodzie tego sie nie dowiemy z powodu aborcji, ale ich liczba świadczy że raczej nie nauczyli sie porzadnie zabezpieczać. Wiec pytam sie po jaki chuj jest to potrzebne? Normalny rodzić przekarze wiedze a patologia i tak sie bedzie jebać. Do tego nie chce by jakies zboczki z WHO edukowały dzieci, pod płaszczykiem antykoncepcji beda wmawiac ze normalnym jest wsadzanie penisa w dupe drugiego męzczyzny.
Na pewno jest to zdecydowanie bardziej normalne, niż próba zarządzania pod płaszczykiem "walki o normalność" gdzie kto może swojego własnego penisa wkładać..
że istnieje coś takiego jak homoseksualizm jest już zbrodnią przeciwko normalności.