Cytat:
Nie że istnieje ale że wsadzanie penisa w tyłek drugiego mężczyzny jest normalne, że powinni brac sluby i adoptowac dzieci. No chyba że jestes na tyle naiwny że poprzestana na tym że kogos poinformuja że istnieje homosexualizm.
To czy ja jestem naiwny, czy Ty jesteś paranoikiem, to już kwestia nie do rozstrzygnięcia w tym momencie, bo wszystko to na razie teoretyczne pieprzenie, o niby jakimś tam programie, co niby ma wejść. Ja wiem że w obecnych czasach politpoprawność jest posunięta do granic absurdu, ale tak na prawdę cholera wie o czym my w tym momencie mówimy? Jeśli będą nauczać że homosie też mają prawo do życia, no to faktycznie, przejebane. Ale weźmiesz syna do domu, napierdolisz mu porządnie i powiesz żeby się ich nie słuchał, wszedł na forum i napisał sto razy "pedały do gazu", może wyjdzie na prostą i stanie się szczęśliwym, pogodnym człowiekiem, jak jego stary.
No chyba że uważasz, że będą tam nauczać o pojemności odbytnicy (ile ogórków wejdzie), jak silny akumulator zamontować sobie na jajach żeby dostarczyło to odpowiedniej stymulacji, a wszystko zwieńczone będzie o obowiązkowym egzaminem ze znajomości "120 Dni Sodomy" De Sade (no chuj, jak tu już się nie da inaczej gadać niż skrajnościami...).
Na prawdę, problemy degeneruchów powiązanych z LGBT mnie tyle obchodzą, co zeszłoroczny śnieg, a ich wpierdalanie się w każdą dziedziną życia zwyczajnie wkurwia. Ale nie widzę żadnych przesłanek żeby owy program miał z tym jakiś związek. Z uporem maniaka wszędzie każdy dopatruje się ukrytych chujów, reptilian, lewacko-żydowskich spisków etc. No chuj, może się mylę, więc nie będę się sprzeczał z Tobą, ale te wszystkie "brejkin niusy" o kolejnych zamachach na normalność też trzeba z pewnym przymrużeniem oka traktować.
Mnie tam nic w dzisiejszych zgniłych czasach już nie zdziwi, ale i tak uważam że jest to nic więcej jak medialna papka, do podsycania frustracji w społeczeństwie.