EDIT: strona projektu facebook.com/GrazynaZarkoo
GW o projekcie: wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,12167737,_Chce_jej_przypier_______in...
ja pierdolę, było wiadomo że to babka od pani barbary (gimbuski tego nie wiedziały, bo jak baśka zaczynała karierę, to one zaczynały podstawówkę ) itp. a cały ten gnój to gimbusowi fanboye Tuska i Wojewódzkiego rzucający teksty o moherach i tępi ateiści typu "boga nie ma bo nikt go nie widział". drugą pojebaną sprawą są ci jebani vlogerzy. od kiedy okazało się, że każdy może zarobić na partnerstwie z youtube, chordy gimbusów ruszyły masowo z produkowaniem swoich mądrości życiowych naśladując ich idola niekrytegoidiotę, bo może uda się dorobić do kieszonkowego. Ci starsi vlogerzy są tak samo żałośni, bo kurwa udają celebrytów i pierdolą, że jeden z drugim się pokłócił. ta jebana moda dotarła niestety na sadola i już nie jeden gimbus wrzucał tu filmiki, żeby zgłaszać tego i tego bo jest taki i sraki. kurwa a żyłem sobie spokojnie w niewiedzy na temat tego vlogowego gówna, które trwa od kilku miesięcy, ale gimbusy są nawet na sadolu. serdeczny apel do gimnazjalnych ateistów i wszystkich vlogerów: WYPIERDALAĆ!!!
kto to kurwa jest rojo?
Do autora tematu "Trochę długi filmik ale widać jak was łatwo zmanipulować i strollować." was? a ty kurwa niby od pierwszego filmiku z nią wiedziałeś ,że to denna manipulacja tak? ja pierdole jak mnie wkurwiają takie nerdy.
Teraz będzie tu tysiąc komentarzy typu: "Od początku wiedziałem, że to ściema", a prawda jest taka, że w chuja zrobili jakieś 90% ludzi, co świadczy o tym jak łatwo manipulować, trochę przerażające :/