o losie.. nie mówię, że był.. ale wcześniejsze komentarze zawierały jakieś spekulacje więc i ja sobie na nie pozoliłem
"Za życia stał się pośmiewiskiem dla naszego kraju, słynął z ciągłego veta i dążył do swar."
a ty w ogóle wiesz co on vetował? dlaczego się temu sprzeciwiał? polecam poczytać pomysły lewicy z tmtych okresów bo jak na razie to wykazujesz ssącą wiedzę
serio.
a polecam również zapoznać się z szybkimi decyzjami rządu, podpisywanym przez ów bronka choćby co do pożyczek z BC. to było vetowane wcześniej a oni zgodzili się od razu po przejęciu władzy.
kolejna sprawa... kurwa wyjdę na obrońcę pisu którego nie popieram tylko mam po prostu poglądy czysto prawicowe no ale..nagonka mediów zrobiła z lecha właśnie "świra" czy też "chorego psychicznie" ale wy nie zastanawiacie się nawet po co i kto mógł mieć w tym cel. ale byle kto chłonny na media zapamiętuje kto jest zły a kto nie. stąd wam się to bierze. chuja wiecie o polityce, to jest zajebiście nieważne, liczył się dla was tylko człowiek. a możę choć raz byście się zastanowili kto was w dupę dyma. bo póki co jesteście właśnie takim społeczeństwem jakim was chce rząd. owieczki