W Polsce siedziałeś na zasiłku i nie znalazłeś roboty, a u Holendra jebałeś pewnie za 5€/godz. no i oczywiście straszyłeś localsów po pijaku!!!
W Amsterdamie byłem na wieczorze kawalerskim swojego kolegi zjebie, więc już przestań się przypierdalać do pracujących i mieszkających tam Polaków.
Chuja o mnie wiesz parchu. Pracuje i zarabiam godnie w Polsce a takich jak ty antypolaków ustawiam wieczorami na ulicy do pionu dla sportu.
Nie jestem wydmuszką mężczyzny jak ty.
Niestety podzieli, bo to nie lata 90-te gdzie człowiek się napierdalał o byle co. Tłukli się wszyscy na osiedlach.
Teraz te "karne jeżyki" wychowane bezstresowo w krainie szczęścia, różu i tęczy; zostaną tak samo zdominowani jak pizdeusze we Francji i Niemczech.
Większość chłopaków, którzy hartowani byli na polskich blokowiskach mają dziś 40 - 50 i więcej lat.
Niestety względy spokój powoduje, że w napływie obcej kultury mamy dominację siły.
F. Koneczny pisał już o tym lata temu, niestety szwaby w swej arogancji uznały, że zaprzęgną ich do roboty i w ten sposób ucywilizują ich na sposób zachodni wzmacniając gospodarkę. No to się im nie udało, przynajmniej nie wszystkich. Stopniowe przyjmowanie przyjęłoby się gdyby ludzie obcy kulturowo podporządkowali się ładowi cywilizacji zachodniej. Jak jest, każdy widzi.
A dziś przekonujemy się, że nie tylko dwie kultury na jednym terenie się barbaryzują, ale również dwa narody w jednym państwie się nie pogodzą.
Już niecierpliwie czekam na określenie "ruska onuca".
Przypominam ze Tusk podpisał Pakt Migracyjny....
No i nie rozumiem czemu Polska nie występuje o 20 tys. € na każdego szoszona przyjętego od 2022? Jest tu ich na oko z 5 milionów. Przypada jakieś 30 tys PLN do rozdania każdemu polskiemu obywatelowi w ramach rekompensaty za pogorszenie warunków życia...
Pakt Migracyjny