Pojebana akcja, ale w tym kierunku wszystko idzie.
Szczerze, to te wszystkie wieszania i skoki z budynków się już znudziły - niewiele nowego można zobaczyć.
Ale zwisów będzie przybywać. Moim zdaniem efekt Calhouna następuję w naszej cywilizacji.
Za dobrze kurwa jest i było...
Odpowiadam:
Jak ktoś się nie zgadza, że jest za dobrze to jest jebanym ignorantem. Ciepła woda. Jedzenie dostepne wszędzie. Łatwy dostęp do środków szybkiego transportu. Jasno w nocy. Latarniami przecież ludzkość pokonała noc. Królowie żyli jak psy przy nas, a i tak wszystkim kurwa źle.
W pierwszej chwili nie wiedziałem o co chodzi, wydawało mi się że sobie ogląda telewizor
...Moim zdaniem efekt Calhouna następuję w naszej cywilizacji...
Nie ma "efektu Calhouna" był eksperyment Calhouna, możesz porównać do efektów jego eksperymentu.
Nie wiem czy to będzie dobry przykład ponieważ rozjebały mnie dzisiejsze analizy w pracy ale:
gdyby Janusz się zesrał i zaczęłoby jebać, to każdą następną styczność ze smrodem gówna określałbyś mianem "efektu janusza"?
Co do przekazu to tak, też się z tym zgadzam.
Za dobrze kurwa jest i było...
Odpowiadam:
Jak ktoś się nie zgadza, że jest za dobrze to jest jebanym ignorantem. Ciepła woda. Jedzenie dostepne wszędzie. Łatwy dostęp do środków szybkiego transportu. Jasno w nocy. Latarniami przecież ludzkość pokonała noc. Królowie żyli jak psy przy nas, a i tak wszystkim kurwa źle.