Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Identyczna sytuacja, w zeszłym tygodniu miała miejsce na Śląsku. Ukraińcy celowo wyskakiwali z autobusów, w trakcie jazdy. Podobno w czasie samego wyskoku kradli kasowniki. Ludzie jadący do pracy, nie byli w stanie skasować biletów. Setki niewinnych osob, wlasnie z tego powodu otrzymało mandaty
Kiedyś dojeżdżałem autobusem do pracy. Właściciel firmy, mechanik i zarazem kierowca miał te sprzęty już zjeżdżone. Dawał im pewnie trzecie życie. Kiedyś też mu coś siadło, chyba hamulce, więc powiedział, że młodzi jesteście to skaczcie i na przystankach tylko zwalniał i otwierał drzwi. Przyszła moja kolej. Wyskoczyłem, ale przekoziołkowało mnie i postawiło z powrotem na obie nogi. Po nocy wracałem zmęczony, ale ocenić prędkość to trudno jest. Zdało się , że wolno jechał. Kierowca zatrzymał się, ale zobaczył że stoję i mogę iść to ruszył i pojechał.
Identyczna sytuacja, w zeszłym tygodniu miała miejsce na Śląsku. Ukraińcy celowo wyskakiwali z autobusów, w trakcie jazdy. Podobno w czasie samego wyskoku kradli kasowniki. Ludzie jadący do pracy, nie byli w stanie skasować biletów. Setki niewinnych osob, wlasnie z tego powodu otrzymało mandaty
Co oni odpierdalają na polskich ulicach to Polacy dobrze wiedzą i widzą.