NIECH ŻYJE WOLNA POLSKA !!! PRECZ Z ISLAMEM!!!
widac ze ci demokraci to niezli faszysci
ja z reszta wszyscy demokraci to banda złodziei.
Nie znam sie od razu mowie, ale powinni wprowadzic w polce wizy dla takich tak jak np my do stanow potrzebujemy... problem??
Niby dlaczego nagle bysmy mieli zakazac publicznego wyznawania wiary i zabronic zgromadzen religijnych ? Z obawy przed inwazja islamu ? Polska to kraj chrzescijanski i nie ma tu miejsca na inne religie, poza ta jedna i nic ani nikt nie powinien tego zmieniac. Moze jeszcze wszystkie swieta pozdejmowac co ? Wielkanoc, Boze Narodzenie ? Cala nasza tradycja i kultura opiera sie na chrzescijanstwie i mimo ze nie jestem jakis swietojebliwy to wychowam swoje dzieci w jej duchu.Zakazać publicznego wyznawania wiary. Zabronić zgromadzeń religijnych. Z miejsc kultu zrobić muzea. I mam to w dupie czy chodzi o kościół Mariacki czy meczet Al-Aksa. Największym źródłem jadu na świecie są czciciele jednego jedynego pana (wybierz nazwę). Religijni ekstremiści to broń groźniejsza od karabinu.
Zwieńczenie męskiej cewki moczowej z nimi, dziękuję.
NIECH ŻYJE WOLNA POLSKA !!! PRECZ Z ISLAMEM!!!
Niby dlaczego nagle bysmy mieli zakazac publicznego wyznawania wiary i zabronic zgromadzen religijnych ? Z obawy przed inwazja islamu ? Polska to kraj chrzescijanski i nie ma tu miejsca na inne religie, poza ta jedna i nic ani nikt nie powinien tego zmieniac. Moze jeszcze wszystkie swieta pozdejmowac co ? Wielkanoc, Boze Narodzenie ? Cala nasza tradycja i kultura opiera sie na chrzescijanstwie i mimo ze nie jestem jakis swietojebliwy to wychowam swoje dzieci w jej duchu.