thewhitestar napisał/a:
Ale gówno, jeszcze ta ckliwa muzyczka...
PS. piszę to z papierosem w ustach
poll85 napisał/a:
kurwa kiedy oni przestana z tymi reklamami spotami i innym gownem radzacym rzucic palenie. pale i bede palic bo mi sie tak podoba i nikt nie bedzie mi do glowy tlukl ze mam robic inaczej !
szczepan_gks napisał/a:
tak mnie jakoś te żółte kurwiszony poruszyły tą reklamą że muszę iść zajarać...
Żałosne gadanie. Pal sobie kurwa, jednego zjeba mniej, który zatruwa przystanki, knajpy i szkolne kible. Pamiętaj tylko, że w oczach niepalących jesteś frajerem, który wywala pieniądze w powietrze. Jak kiedyś będziesz miał raka, to napisz na sadisticu - wyśmieję cię.
W tych czasach osoba paląca, to albo kretyn, który nauczył się palić w szkole, bo "nie miał przyjaciół i musiał ich sobie w kiblu znaleźć, na dymku" albo osoba z przekonaniem, że papieros w mordzie dodaje szpanu/respectu. Dawno dawno temu palili jedynie ludzie coś znaczący, którzy mieli prawdziwe stresy, ludzie na poziomie, palili "fajki", a nie jakieś żałosne pety. Palcie sobie dzieciaczki, ja to widzę tak: Wy nie dożyjecie emerytury - będzie więcej pożytku dla państwa. Tak więc palcie więcej i zdychajcie, bo nikt o was nie dba, jebane kółko wzajemnej adoracji.
Jeszcze jak faceta z petem zniose, tak kobiete z petem zajebałbym.