A same jak były młode dawały dupy w krzakach i pan Jezus sie nie pogniewał.
A ja z doświadczenia wiem że cywilizowana grupa ludzi charakteryzować się powinna tym że nie obchodzi ich co ludzie między sobą robią prywatnie, w domach, w łóżkach tylko w imię jakiegoś przyzwoitego smaku starają się nie wychodzić z tym na widok publiczny i nie zacząć tam zgorszenia.
A ja z doświadczenia wiem że cywilizowana grupa ludzi charakteryzować się powinna tym że nie obchodzi ich co ludzie między sobą robią prywatnie, w domach, w łóżkach tylko w imię jakiegoś przyzwoitego smaku starają się nie wychodzić z tym na widok publiczny i nie zacząć tam zgorszenia.
O ile taka reklama jest nieszkodliwa to nadal nie widzę powodu żeby jeden idiota z drugim wyzywali tych ludzi. Tak też dla twojej świadomości to ich ideologia budowała Europę przez tysiąclecie a te kultury znane z rzucania nagościami gdzie się dało są dziś podziwiane tylko w postaci ruin. Warto tu pomyśleć nad tym co wybrać.
Naprawdę rozumiem niektóre twoje poglądy, ale twój skrajny konserwatyzm jest tak kurwa wsteczny, że odnoszę wrażenie że przybyłeś tutaj wehikułem czasu z epoki maszyn parowych i nie możesz się pogodzić z rzeczywistością którą zastałeś. To twoje myślenie jest błędne.
Może większość swojego życia spędziłeś w jakiejś pustelni czytając biblię od deski do deski i zagryzając korzonkami.
Co właściwie robisz na liberalnym portalu?
Lepszym miejscem dla ciebie byłby jakiś portal fundamentalistów katolickich.
Tak patrzę na twój wiek - 20lat, a jak czytam twoje posty to jakbym słyszał jakiegoś mieszkającego w lepiance wąsatego kołtuna w tureckim swetrze i ze spłaszczoną potylicą.
tzn sugerujesz że reklama kostiumu kąpielowego sieje zgorszenie czy jak? Cycki sieją zgorszenie? Co Ty kurwa pedał jesteś?
a co do budowania cywilizacji przez setki i tysiące lat itd, to że przez 5000 lat ludzie jeżdżą konno nie oznacza że masz zamienić BMKe na stajnię.