Chodzi Mi, że wszystkich innych niż białych macie w dupie, traktujecie jak murzynów. Arab, latynos, azjata, dla Was to jeden chuj, wiem skąd jest Carlos, gdzie grał i jakie ma pierdolnięcie. Teraz wielce go bronicie, przyjdzie do zwykłych ludzi, o innym kolorze skóry, to wrzucacie ich do jednego worka i jedziecie po nich, o to Mi chodziło.
Ale o co chodzi ze wstawka z Adebayorem? Te rzucane hot dogi i poruszenie kibicow nie byly spowodowane kolorem skory Togijczyka tylko faktem, ze celebrowal radosc przed nosem kibicow arsenalu w pierwszym meczu miedzy city a kanonierami po jego transferze. Ten dopisek "i na dodatek poza Roberto:" ni jak sie ma do rasistowskiego zachowania tych malp z trybun w Rosji.
nastolatki cię linczyją za sadystyczny komentarz na sadisticu, kurwa no nie, po chuj te łebki tutaj konta zakładają? przecież to nie portal dla miłośników tych samych płci, murzynów, zwierzątek,
SADISTIC KURWA!
a tobie to chyba carlos regularnie w nocy do lozka...
uhuhuhuhhhh kurwa ;( zadnego piwka ci niedali za twą błyskotliwą ripostę bo chyba tylko dlatego to napisałeś. Pomogę ci i dam ci jedno. Chociaż trochę umile twe nędzne życie. Ja pierdole jak można mieć w nicku gebels... Trochę szacunku do historii Polski.
weź gościu rozbieg i pierdolnij w ściane może ci się poukłada w głowie. Albo wyjdz ze znajomymi na piwo jesli ich masz oczywiscie.
Nie chce mi się już cb wyzywać pozatym na twoim miejscu gdybym miał 26 lat(jesli je masz i nie jestes gimbem) nie zawracałbym sobie dupy 18 letnim gowniarzem i nie wdawał się w wyzywanki na forum.
Idz po rozum do głowy i na drugi raz zwyzywaj dla pokazu czarnoskórego z afryki a nie gwiazdę piłki nożnej i idola dzieciństwa. Pewnie byłeś z tych co oglądałeś jak chłopaki w piłkę kopią bo byłeś za słaby lub poprostu stałeś na bramce i nie masz szacunku do idolów dzieci w latach 90
a Jaki z Carlosa murzyn?
Nie chce mi się już cb wyzywać pozatym na twoim miejscu gdybym miał 26 lat(jesli je masz i nie jestes gimbem) nie zawracałbym sobie dupy 18 letnim gowniarzem i nie wdawał się w wyzywanki na forum.
weź gościu rozbieg i pierdolnij w ściane może ci się poukłada w głowie. Albo wyjdz ze znajomymi na piwo jesli ich masz oczywiscie.
No do maja maturka i koniec szkoły. Nie żeruje akurat tak się składa że własna działalność gospodarcza i dosyć opłacalna, więc będę się raczej trzymał firmy rodzinnej
Pewnie byłeś z tych co oglądałeś jak chłopaki w piłkę kopią bo byłeś za słaby lub poprostu stałeś na bramce i nie masz szacunku do idolów dzieci w latach 90