Zadaliście sobie kiedyś trud, żeby przeczytać skład produktów z Lidla? Odkąd ja przeczytałem to chodzę tam tylko po Finlandię.
Kurwa ludzie to jednak dzikusy!!! Zero honoru i wlasnej godnosci. Za opakowanie cukru tak sie upodlic.
O stary, rozłożyłeś mnie na łopatki.
Że niby jakieś chemie w tych produktach są, więc ty chodzisz tam kupować wyłącznie, uwaga, uwaga, etanol będący najzwyczajniejszą w świecie trucizną. Od metanolu nie różniącą się prawie niczym z jednym drobnym szczegółem, że nasz organizm radzi sobie z odtruwaniem nas z etanolu a z metanolu nie bardzo, a objawy upojenia alkoholowego to nic innego jak objawy otrucia. Zwrócenie treści żołądkowej po spożyciu alkoholu myślisz że czym innym jest jak jedną z prób wydalenia trucizny z organizmu.
No ale ty przeczytałeś na opakowaniach jakie to są niezdrowe te produkty z Lidla i teraz kupujesz tam tylko trucizny.
No mistrz, po prostu mistrz!!
Nie wiem o chuj wam wszystkim chodzi ale ja tam widziałem bardzo kulturalne zachowanie. Kobita upadła. Ludzie krzyczą stop. Ludzie się zatrzymują. Kobita wstaje i się otrzepuję. I wgl jakoś tak kulturalnie, nikt się nie bije. Aż jestem zaskoczony. A to że ludzie przyszli na otwarcie lidla powinno was chuj obchodzić, nie wszyscy muszą chodzić na otwarcie galerii albo jakiejś wystawy sztuki
@Velture, Twój "najlepszy komentarz" jest poniżej poziomu ameby. Oby Ci na starość nie przyszło się upodlić tak jak tym ludziom.