@Up, dopadli cię jak się schylałeś po mydło, że tak twierdzisz?
@T-Will
setke w 11 sekund to chyba na imprezach tylko widziales...
@Dobrutro
gówno wiesz, gówno widziałeś, gówno słyszałeś.
@electrike
Inteligencie ze wsi, dzięki temu że jemu się chce wrzucić i podzielić się z nami fajnymi filmikami masz co oglądać.
Kurwa, Oskar19 to ma chyba połowę tematów na tej stronie. Czy Tobie naprawdę tak zależy na tych internetowych piwkach ? Ja jebie !
A co ma kurwa mój nick i awatar do tego, o czym piszę? Może jeszcze napisz o tym, że jestem od ciebie młodszy, wtedy na pewno udowodnisz swoją rację.
Zabrakło ci argumentów, więc już nic nie pisz.
Mój błąd, uważałem Cię za osobę na tyle dorosłą do załapania sarkazmu. Niestety pomyliłem się.
Wydaje mi się że piłka nożna jaką znamy została wymyślona dla ludzi z najniższej kasty społecznej, robotników i chłopów aby mieli czym zająć swój mało rozwinięty umysł po ciężkim dniu pracy
Futbol amerykański ma zupełnie inną specyfikę zderzeń, przeciążenia przy nich, siła z jaką się wpierdalasz w drugiego zawodnika jest nieporównywalnie większa, ponadto zawodnicy Futbolu są ciężsi i atletyczniejsi niż rugbyści, więc bzdury o pizdowatości tego sportu schowaj sobie w kieszeń.
W rugby dobiegasz sobię średnim tempem biegu do linii obrony przeciwnika i oddajesz piłke do tyłu i tak w kółko, nie ma tam większego impetu przy wejściach.
W futbolu biegnie na Ciebie z naprzeciwka skurwiel, który przy wadze 110kg przebiega setkę w 11 sekund...odpowiedz więc sobie co jest bardziej niebezpieczne.