@los gienadijos
Stary chyba nie wiesz czym jest prawica. Poczytaj troszkę o tym a potem ulegaj wmawianiu, że PO to Prawica i PiS też. Oni są po tej samej lewej stronie.
Powielasz oklepane slogany nie widząc, że cała ta banda od lewej do prawej strony sceny politycznej, zna się doskonale, razem piją wódkę a przed takimi ludźmi jak ty odgrywają teatrzyk jak to się nienawidzą. Potem śmieją się, że tępy tłum wszystko kupi i kręcą lody dalej.
Obudź się człowieku.
Ja nie widzę między nimi żadnej różnicy, oba ugrupowania to pasożyty, które żerują na polskim narodzie.
A to że razem wódkę piją rozumiem nie wymyśliłeś sobie od tak z dupy, żeby "uargumentować" swoje chore racje? Chyba że sam Kaczyńskiemu i Tuskowi polewałeś, po czym podsłuchałeś ten złowieszczy śmiech
Typowe pieprzenie żeby pieprzyć, znana historia, młody nabuzowany Piotruś zagłosował na PO które obecnie jest już tak modne jak wcześniej i wielce się rozczarował nasz Piotruś, a żeby nie przyznać się do swojego błędu wszystkich wrzuca do jednego wora choć bladego pojęcia o polityce nie ma
@up
Już raz PiS był u władzy i ja im już podziękuję na wieki wieków. Do dzisiaj pamiętam konferencję (zdaje się podpisanie paktu stabilizacyjnego w 2006 r.) otwartą tylko i wyłącznie dla TV Trwam czyli jedyne słuszne media tych pokurwieńców. Jak oni dojdą do władzy to Teleexpress będzie prowadziła pizda w koloratce, a w każdej klasie będą wisiały po lewej godło, po prawej krzyż, a na środku wielki portret wodza.
I Pisy i peło są pojebane i nie wiem o czym tu dyskutować. PO wprowadza jakieś chore niedorobione reformy, co by tylko jakoś kasy przyoszczędzić, a PiSy jak miały szanse to tyko jakieś chore jazdy z teczkami, montowanie podsłuchów i inne metody chyba w Korei Północnej podpatrzone.
@Zly_wrecz_okropny PO chujowe wiadomo, ale jak można bronić pisu skoro przez ś.p. Kaczyńskiego Polska straciła niepodległość? Nie wiem jak można się nazywać patriotą i pozwolić na to by ponad 60% przepisów wprowadzanych w naszym kraju, było pisanych przez UE.