jebac uposledzenie. Spierdalaj
Przykro mi ale ono zostanie z Toba do końca życia.
Przepraszam ale zostanę i żeby nie było nie robie Ci tego na złość bo chuj mnie obchodzisz tak jak i Twoje zdanie A i jesli macie takie uodobanie do krótkich tekstów nie wymagających myślenia to wypierdalać z powrotem na demoty tam gdzie wasze miejsce gimbuski, może tam za wasze błyskotliwe komentarze ktoś wam da plusika czy do buzi.
sebas-Trol wszystkich troli
Nie, twój pierwszy komentarz byl blyskotliwy. To "spierdalaj" więcej mówi niż twoje wylewanie uczuć, a kutas do buzi tobie sie nalezy, oj nie wyszlo pierwszym komentarzem, piwa nie bedzie.
Oj ale złośliwa jesteś, chyba dawno nikt Cię nie wyruchał, przepraszam nie ma aż takich desperatów którzy by się pokusili na Ciebie. Opps kolejna fopa przecież ty masz kutasa no cóż wracaj zadowolić swoją dmuchaną owieczkę, miłej zabawy.
Ja pierdole sebass ty życia nie masz, od 14:30 siedzisz na sadolu i piszesz tylko jakieś zjebany riposty. Ogarnij..
Po 1. Ciebie chyba za dużo ruchali,
po 2. Rozwodzisz się na temat inteligencji wśród użytkowników, a sam napierdalasz tępo w klawiaturę jak co drugi gimbus tutaj,
po 3. Studiujesz? O kurwa, serio? A kogo to ma niby obchodzić? Zabłysnąłbyś tym może 50 lat temu, teraz tylko się ośmieszasz
po 4. Masz dopiero zasrane 20 lat, a srasz wyżej niż dupę masz
po 5. Wypierdalaj
Wypierdalać z tym offtopem z mojego tematu , idźcie się ruchać na PM-y , tu ma być pierdolenie o samolociku , a nie o niedowartościowanym sebassie-kiełbasie