Najlepszy tekst jaki słyszałem od wielu miesięcy:
Officials said Spaide then went back into his house and retrieved another firearm, which he reportedly used to .
Z oryginalnego opisu wynika, że to małżeśtwo to byli skurwolami, wyrzucali śnieg na psoesję strzelca, strzelec poprosił aby przestali, oni zaczeli pyskować, mąż tej lafiryndy ,rzucił w strzelca łopata do śniegu, a potem ruszył w celu pobicia go , wtedy strzelec wycofał się (i pewnie pomyslał - co będę z kurwami dyskutował) wyszedł z gnatem i wyrwał chwasty.
shoot to czas nie dokonany więc o co chodzi?
Jak by było ,ze shot - czas dokonany to by było groteskowe, a tak ty zrobiłeś najlepszy komentaż jak ja wdziałem od miesięcy
Może i miał jakiś konkretny powód, żeby ich odjebać np. ich konflikt trwał dość długo i po prostu facet nie wytrzymał.
Ale kurwa, że później sam się zabił?... Musiał mieć ostro pojebaną psyche. Innego wytłumaczenia na to nie widzę.
Z oryginalnego opisu wynika, że to małżeśtwo to byli skurwolami, wyrzucali śnieg na psoesję strzelca, strzelec poprosił aby przestali, oni zaczeli pyskować, mąż tej lafiryndy ,rzucił w strzelca łopata do śniegu, a potem ruszył w celu pobicia go , wtedy strzelec wycofał się (i pewnie pomyslał - co będę z kurwami dyskutował) wyszedł z gnatem i wyrwał chwasty.
shoot to czas nie dokonany więc o co chodzi?
Jak by było ,ze shot - czas dokonany to by było groteskowe, a tak ty zrobiłeś najlepszy komentaż jak ja wdziałem od miesięcy