Vinewood napisał/a:
Pomyśl pajacyku że nie wszyscy są rozwrzeszczanymi kurwami
Pomyśl, że policjant nie ma prawa używać gazu tylko dlatego, że ktoś jest rozwrzeszczaną kurwą
Nikczemniejszy Płód napisał/a:
Jedyne burdy w jakich okazje miałeś byćto te w tetrisie jak klocki za szybko spadały i ty mi będziesz czegoś życzył? Się znalazł.
Dlaczego piszesz o mnie jakieś dyrdymały, skoro mnie nie znasz? A co do mojego życzenia, to przepraszam. Nie powinno się nikomu źle życzyć, ale Twój komentarz podniósł mi ciśnienie na tyle, że puściły mi nerwy. Wybacz.
standardowe działanie ktoś musi dostać wpierdol by reszta się uspokoiła
Teraz udowodniłaś, że masz duże pojęcie o zamieszkach (nie to co ja, ale co może wiedzieć człowiek, który połowę życia spędził na graniu w tetrisa)
Ja zawsze myślałem, że policja, jeśli nie jest nastawiona na prowokacje, robi wszystko, żeby uniknąć starć z protestującymi, bo takie coś prowadzi tylko do eskalacji agresji wśród tłumu, a nie na tym zależy policjantom.
Cipa darła ryja i dopierdalała się do policjantów, ale i tak powinna dziękować Bogu, że jej nie spałowali, wulgarna, prymitywna istota ludzka której kobietą nie nazwę, kobieta nie zachowuje się jak murzyn.
Wybacz, ale nie skomentuję tego, bo mi ręce opadły. Wkleję tylko fragment tekstu pewnej piosenki. Dla Ciebie i innych rasistów:
"But if you only have love for your own race
Then you only leave space to discriminate
And to discriminate only generates hate
And when you hate then you're bound to get irate"
Teraz już wszyscy znamy źródło Twoich frustracji. Obrażasz mnie, ale nie rusza mnie to. Jeśli pomogło Ci to w rozładowaniu gniewu, to dobrze, ale bądź tak miła i zmień to, bo mam dość czytania w internecie komentarzy agresywnych frustratów.
Podsumowując - prymitywny kurwiszon dostał gazem, ale znajdzie sie pojeb który zamieszki zna z opowieści babci i który będzie ją bronił.
Sam nie wiem dlaczego odpisuję na Twój post, bo takich prymitywów po prostu ignoruję. Na zakończenie jeszcze napiszę Ci, że tak, jestem jednym z tych pojebów, którzy chcą żyć w państwie prawa i takie zachowania policji zawsze będę piętnował!
Wracam rżnąć w tetrisa