a pewnie, zawsze to przyjemniej pukąć zarzyganą od mieszanek extasy + chuj wie co jeszcze...
yeah baby, rave to the grave
btw, nie mierz wszystkich swoją miarą "brudasie"...
Posłuchaj ignorancie chociaż jednego kawałka Exodusa i dopiero komentuj. Gwarantuje ci że poziom skomplikowania, ilość pomysłów i różnorodność wariacji nt danego motywu w pojedynczym kawałku jest zdecydowanie większa niż to co usłyszałeś w techno w sumie przez 20 ostatnich lat.
Albo w sumie... wracaj do swojego 'upcy dupcy'.
a pewnie, zawsze to przyjemniej pukąć zarzyganą od mieszanek extasy + chuj wie co jeszcze...
yeah baby, rave to the grave
btw, nie mierz wszystkich swoją miarą "brudasie"...
To jeden z tych czystych, którzy twierdzą że reklama antyperspirantu działającego 72 godziny jest prawdziwa
Nawet nie wiecie jak prawdziwe techno brzmi debile... Kurwa to jedna z niewielu rzeczy które wkurwiają mnie na tej stronie... wasze jebane buractwo i wypowiadanie się na tematy o których za chuj pojęcia nie macie
@Vass pójdź sobie na jakąś "imprezkę techno dla pedałków" i nazwij tam kogoś pedałkiem - życzę powodzenia
Nie żebym się wymądrzał, ale to chyba jest pogo ( nie słucham metalu, nie jestem zorientowany w sytuacji) ale tam przynajmniej ludzie bawią się na swój sposób, a po zakończonym tańcu pomagają sobie wstać etc. Do baletów to nie ma najmniejszego porównania, tam to dostaniesz po ryju od 10 ludzi za to, że podczas tańca wpadłeś na "szmule" dresa, który cwany w stadzie, naćpany i Bóg wie co jeszcze.
Uprzedzając hejterów - Napisałem że nie jestem pewien czy to jest pogo, nie znam się na tym.
Zamiast odrazu hejtować, idżcie lepiej do lodówki, weżcie sobie marchewkę i usiądzcie wygodnie przed komputerem, chrupiąc w spokoju.
Pozdrawiam wszystkich sadoli