@Abraxus
Kretynem to jesteś ty i ten co cie zrobił. BTW Ty pewnie wolałbyś pedała Biedronia na prezydenta bo na na jego widok mógłbyś walić te 8 cm co masz w spodniach. OMG na moim kochanym sadolu lewacto z wyborczej albo innego neesweeka się panoszy Boże widzisz i nie grzmisz.
@TB303
Cieszę się, że takie takie lewactwo umysłowe jakie reprezentujesz jest bezpłodne/spedalone (niepotrzebne skreślić) to nie pozostawicie po sobie nawet śladu na naszej planecie.
@Abraxus
BTW Ty pewnie wolałbyś pedała Biedronia na prezydenta OMG na moim kochanym sadolu lewacto z wyborczej albo innego neesweeka się panoszy Boże widzisz i nie grzmisz.
lewacto z wyborczej albo innego neesweeka się panoszy Boże widzisz i nie grzmisz.
Tak tak zamilcz na wieki i jak na lewactwo przystało zajmij się "dogłębną od tylną analizą" jedynej godnej ciebie istoty którą jest koza sąsiada.
Oczywiście, że tak! Biedroń jest wykształcony, kulturalny i jak pokazał na przykładzie Słupska potrafi rządzić. Wyciągnął miasto z długów, skończył z kolesiowymi układami i marnotrawstwem miejskiego pieniądza.
A to, że lubi chłopaków? Co mnie to kurwa obchodzi.
.
Skrajnego debila poznasz po tym, że nazywa lewakami innych, nie znając ich poglądów. Czy ty jesteś poważny, że człowieka, u którego dominują poglądy prawicowe jak ja, nazywasz lewakiem? Ja pierdole
Nareszcie kończysz! Trzeba było tak od razu, może uniknąłbyś kompromitacji amebo, bawiąc się w jakieś argumentum ad personam. Chociaż nie powiem, miałem niezły ubaw.
A teraz Idź i z godnością głoś sobie podobnym, o rzekomym "zmasakrowaniu lewaka"
Widać, żę tvn ci zrobił papkę z mózgu. To dla twojej wiadomości sprawdź sobie który z prezydentów miast ma największy procent nieobecności w pracy i wykorzystanych urlopów.
Wcale tak wspaniale tym Słupskiem nie rządzi bo po tej kadencji już stamtąd ucieka bo wie, że nie ma najmniejszych szans na reelekcje.