Podlasie to: Szpital w Choroszczy, knur z szkolnej, piździ w chuj, Jak ruskie zaatakują to właśnie przez Podlasie. Tak to widzę
Z naciskiem na ANAL-fabetowo…Chciałem się w podlasjje wtopić ale nie wyszło.
tu się z tobą zgodzę Szpital w Choroszczy, knur z szkolnej to każdy się za niego wstydzi. zresztą jest chory tak jak baronturbina xd ! piździ to w suwałkach temu bo to Biegun zimna ! i tyle by było !
hahaha ale śmieszne jesteś tak tępy jak trzonek od siekiery. zapomniałem jesteś chory wiem że nic nie rozumiesz ! powinni cię zamknąć w choroszczy !! xd na badania ? tak na badania ! na sygnale !!
Emil ponoć popełniłeś samobójstwo na Białorusi? Jak to
Możliwe ze piszesz? Mniejsza z tym, cieszę się ze nic ci nie jest. Rozumiem że nie możesz się pogodzić z tym że mieszkasz w gorszej części polski gdzie, ludzie nie potrafią mówić po polsku i mają wschodnią mentalność. Co przekłada się na twój mentalny stan. Jak chcesz możesz na prv napisać to pogadamy o twoim problemie. Panietaj że nie jest jeszcze zapozna na pomoc.
Jesteś pewny że ty to napisales? Brałeś tabletki?
z gorszej części to pochodzisz zapewne ty ale części osiedla która jest tak zwana patola ! wiem że nie masz pojęcia o czym pisze ale tak poważnie co taki cymbał jak ty może rozumieć. a to co napisałem dalej to prawda. ale ty jesteś taka amebą umysłową że tobie trzeba wszystko tłumaczyć byś zrozumiał. ale debile takie jak ty tak mają....ty połowę słów nie rozumiesz bo ich nie znasz masz taki mały Móżdżek !
Emil nie wygłupiaj się. O tym mówiłem! Przeczytaj swoją ostatnią wypowiedz… i napisz po polsku (skuś się na 09,.-tek, na przecinki i rozpoczynanie zdania wielką literą) jeszcze możesz maturę zdać. Obecnie jest taki poziom, że sobie spokojnie poradzisz.
Jak możesz pisać że jest cześć Polski gorsza od zacofanego mentalnie Podlasia? Niepoważny jesteś. Nie jestem do końca pewny, czy jest cos do rozumienia w bełkocie który mi serwujesz. Musisz się pogodzić z faktami bo nie zmienia tego skąd pochodzisz.