ad1/ kibole to zwierzęta, chodzą po ulicahc drą mordę, zamiast kibicować jak człowiek na stadionie,
ad2/ policja to takie same zwierzęta, ze względu na to jak sie zachowują, ponadto ludzie zatrudniani w oddziałach prewencji to banda analfabetów i ludzi z wodogłowiem, u których średnia IQ nie przekracza 40.
wzajemnie sie nakręcają jak Izrael i Iran
A mnie od zawsze zastanawia skąd się wziął ubiór kiboli. Napierdalanie się to sport, że w ortalionie chodzą? W ten sposób utożsamiają się z piłkarzami? Nie rozumiem.
@up camel
Policja nie niesie Prawa i Porządku tylko Korupcję
mogę poświadczyć sytuacji Ja i moi kumple jak ktoś na lewo odkupywał papierosy z komisariatu,
tak samo mogę poświadczyć że znam dwóch którzy napierdalają żony
I niejednokrotnie widziałem jak jeździli pijani samochodem i jak kupowali alkohol w czasie zmiany nocnej.
Znam chłopaka którego pijany ojciec policjant zaatakował nożem, sąsiedna miejscowość.
Ten sam policjant bije swoją żonę. To już trzeci.
Znam chłopaka który w 2000 roku dostał wyrok 3 lat bezwarunkowego więzienia za jedną lufkę palenia
tj. 0,2 g. czegoś co jeszcze 30 lat temu było legalne i było rzeczą którą babcia sadziła w ogródku żeby odpędzić pasożyty i chwasty. A wasi ojcowie chodzili ubrani w ciuchy w włókien konopnych.
I komu to przeszkadzało to nie wiem ale mogę tylko powiedzieć.
Ze ta policja to korupcyjna zakała naszego pięknego narodu.
Więc niech wam nie pierdoli jakiś dureń że czarne jest białe