Tak po za konkursem - z hipotezy symulacji może również wynikać to, że jej twórcy znają wszystkie nasze czyny oraz myśli. Wszystkie myśli.
Moim zdaniem wynika z tego coś gorszego, nasze życie nie ma jakiegoś głębszego sensu, istniejemy tylko po to by dostarczyć danych/rozrywki twórcy symulacji. Jak szczury w klatkach których chujowym losem nikt się nie przejmuje.
Jesteśmy tylko kukiełkami które śnią o byciu ludźmi
No jak się jest na utrzymaniu mamusi to na pewno jest zajebiście, i można być głąbem który nie potrafi czytać ze zrozumieniem nic nie wspomniałem o przeznaczeniu
Gówno prawda życie jest piękne. A co do losu to nie ma czegoś takiego jak przeznaczeni,...
No jak się jest na utrzymaniu mamusi to na pewno jest zajebiście, i można być głąbem który nie potrafi czytać ze zrozumieniem nic nie wspomniałem o przeznaczeniu
Jak szczury w klatkach których chujowym losem nikt się nie przejmuje.
Przeznaczenie – los, dola, fatum, fortuna; predestynacja; to co powiedziane, przepowiedziane, zarządzone przez bogów; nieuchronna przyszłość. Z definicji jest tylko jedno przeznaczenie (przyszłość) i nie może być ono zmienione.
Po czym wnosisz, że jestem na utrzymaniu mamusi? Hm? Następny nieudacznik który ogłasza, że to on jest najbardziej pokrzywdzony, a wszyscy którzy mają lepiej to są na utrzymaniu mamusi? mają znajomości czy po prostu farta?
A co do przeznaczenia to owszem wspomniałeś... o tutaj:
Los... synonimem słowa los jest też przeznaczenie, fatum.
Dziękuję... tyle w temacie.