[...] Zrobił dobrze zadanie a każą go za jakieś pierdoły. Zawsze miałem tak samo, wynik ok., ale metoda nie ta.
[...]
Jak tu kurwa mamy mieć odkrywców, wynalazców, noblistów jak się każdemu narzuca jeden tok myślenia i ślepo jak koniowi z klapkami na oczach każe ciągnąć swój wóz prosto?
Gdyby w mojej klasie był taki typ to od razu w oape by dostał czy to ode mnie czy od chłopaków. Ale ja to 83rocznik, konczylem szkole a nie cyrk.
Jak tu kurwa mamy mieć odkrywców, wynalazców, noblistów jak się każdemu narzuca jeden tok myślenia i ślepo jak koniowi z klapkami na oczach każe ciągnąć swój wóz prosto?
Jesteście debilami i pewnie nie wiele więcej osiągnęliście niż ten debil na filmie. Tak się właśnie kuje charakter, szkoła wam pokazuje, że jak się nie postaracie o własne to was w dupę życie będzie ruchać a wy jak ten debil spinacie się bo idiota zrobił za kogoś a laury zgarną kto inny. Typowo Polskie, robotnik zapierdala a szef jeździ nowym BMW, widać kto będzie zapierdalał a kto będzie grzał skórzany fotelik. I to samo mu pokazała nauczycielka. Tyle w temacie a to, że gość właśnie zobaczył jak się zfrajerzył to ciśnie nauczycielce, ona jednak ma zbyt dużo lat na karku, żeby się spinać i po prostu klasycznie spuściła kurtynę milczenia nad debilem który skończy prawdopodobnie ku uciesze idiotów rodziców na filologi angielskiej.