Tyle piw ma jedynie ze względu na obecność papieża na zdjęciu. Wasz poziom jest żałosny.
Rady typu "To przecież sadistic. Jak się nie podoba to zmień serwis." są równie idiotyczne. Czyli to zdjęcie jest tak przeokropnie sadystyczne?
Mam nadzieję, że jak wam się kopnie w kalendarz to w waszych wioskach też się będą z tego śmiać.
Tyle piw ma jedynie ze względu na obecność papieża na zdjęciu. Wasz poziom jest żałosny.
Rady typu "To przecież sadistic. Jak się nie podoba to zmień serwis." są równie idiotyczne. Czyli to zdjęcie jest tak przeokropnie sadystyczne?
Mam nadzieję, że jak wam się kopnie w kalendarz to w waszych wioskach też się będą z tego śmiać.
Czytam ten wątek i śmieję się z większości z Was. Chciałbym jednak przypomnieć, że Wojtyła był polakiem. Sądziłem, że to forum reprezentuje nie najgorszy poziom, ale jednak myliłem się.
Rozumiem, rypać z żydów, murzynów czy żółtych, ale z samych siebie? Panowie, we łbach wam się poprzewracało? Tego typu grafiki latają później po zagranicznych stronkach i leją nie z Wojtyły, a z nas - polaków. Znajdźcie mi czarnucha albo żyda, który po swoich będzie jeździć, np. gifami. Ch*ja, nie znajdziecie.
Rozumiem, że trzeba też się czasem pośmiać z samego siebie, ale zachowajcie umiar. Potem jęczycie, że za granicą się z nas śmieją, a sami się do tego, ku*wa, przyczyniacie.
Jesteś 23 minuty na forum i dopiero teraz zauważyłeś, że to jest popierdolone miejsce? Gratz refleksu
Rozumiem, że z kawałów o Jasiu, Wąchocku też mamy się nie śmiać bo są polskie? To już jest kureska skrajność. Nie tędy droga szkopie.