Dla głuchych, możecie włączyć PL napisy.
jak mnie wkurwiają takie lewackie wynalazki! tak tak lewackie! a dlaczeog? bo kurwa koleś myśli, że coś wynalazł i jest kurwa super nowoczesny.
jak mnie wkurwiają takie lewackie wynalazki! tak tak lewackie! a dlaczeog? bo kurwa koleś myśli, że coś wynalazł i jest kurwa super nowoczesny.
Gówno prawda!
Czy setki lat temu a anwet tysiące lat temu ludzie mieli problemy z zębami?! nie!
Po pierwsze nie było cukru(mówie tutaj przed cywilizacją egipska,rzymian etc. Nie mieli próchnicy a zęby mieli białe!
Czy ludzie kiedyś mieli krzywe zęby?! Nie! Bo jednli twarde mięso, musieli szarpać mordą żeby wziac kęs miesa. Dzięki takiej zabawie z mięsem ich zęby właśnie był proste. Teraz mamy jeszcze mniejsze szzęki bo jemy coraz miększe jedzenie a to powduje, że w szczęce mamy coraz mniej miejsca na zęby!
Pamietajmy kurwa, nasz organizm cały czas jest w wieku kiedy my odkryliśmy ogień! Oczywiście przez te lata nie któe cecy się zmniejszyły ale żeby był "sukces" cały nasz organizm musi się zmienić a nie tylko pojedyncze cechy.
Powiedzmy przez kilka pokoleń piliśmy tylko to gówno. Jeden taki człowiek, którego praprapra dziadki tylko się tym żywiły, zgubił się w lesie.
Teraz ten frajer cokolwiek zje będzie miał bóle brzucha a dlaczego? Bo jego ścianki żołądka jak i kwasy żołądkowe są chujowej "jakości"!
To są argumenty na logike a pomyślcie jakie jeszcze by wyszły wyniki gdyby tak się zastanowić nad tym kilka miesięcy i porobić testy.
Dla mnie teraz ludzie wymyślają byle gówno, robią do tego filmik, jakaś chuja muzyczka(mówie o filmikach ala kickstarter) , dostaja kasę od inwestorów a potem padają.....ale co poruchali za kasę to poruchali