Ze stali z huty lenina, dopiero czołgiem je ruszysz i to takim z Czterech pancernych, bo te dzisiejsze putinowskie byle dronem rozjebiesz.
Ja rozumiem, że Rosja to stan umysłu itd, bo jest w tym część prawdy, ale powtarzanie tej bandero-TVPisowskiej propagandy jaka to dzisiejsza Rosja jest zła, jest już po prostu żałosne.
Tyle cyrylicy a wszyscy wiedzą, że tylko w US i A samochody wybuchają po zderzeniu
Co wam kurwa ludzie się stało?
Ja rozumiem, że Rosja to stan umysłu itd, bo jest w tym część prawdy, ale powtarzanie tej bandero-TVPisowskiej propagandy jaka to dzisiejsza Rosja jest zła, jest już po prostu żałosne.
Opamiętajcie się. robią Wam wodę z mózgu i będą Was chcieli (i mnie również)
wpakować w wojnę z Rosją w obronie Jankeskich i Brytolskich interesów. Bo ukry się już powoli kończą.
Już mamy na świecie łatkę podżegaczy wojennych.
Wszyscy się zasłaniają 5 punktem paktu NATO, zapominając, że przed nim są jeszcze 4.
A punkt nr 1 mówi wyraźnie: negocjacje to podstawa.
A taki chuj jeden z drugim mówi, że z Rosją nie będzie gadał!
I cyk! Całe NATO ma pretekst, aby jak w 1939 roku nie pomagać nam, bo nie chcieliście dogadać się z Rosją tylko eskalowaliście konflikt.
Szkoda, że nie zakończyłeś, "ruskaja lampa idi na chuj'