Koniec Świata - Powiedz mi... Ciebie stać na jakieś konstruktywne dyskusje o polityce, traktujesz te sprawy poważnie czy może bardziej spełniasz się jako pajac i troll na tym portalu, a wszystko lata Ci koło dupy? Pytam tak szczerze, bo nie wiem czy zostać, czy isć oglądać mecz
Co ja mogę powiedzieć konstruktywnego o prawicowych autorytetach i ich fantazjach? Hm...Równie dobrze można walnąć śmierdzącą na stół i dyskutować z nią o sensie życia. Czy mi zależy? Zależy, ale niestety tacy ludzie jakich możemy zobaczyć w filmie, nie dają żadnej nadziei na przyszłość i kojażą mi się raczej z nędzą polskiej polityki i ludzi, których przyszło mi słuchać i na których miałbym głosować.
@Loaloa
KATOLICKA INTELIGENCJA... Nie wiem dlaczego, ale dla mnie to brzmi jak jakiś oksymoron. Taki "ciepły śnieg".
@up
Wyciągasz kompletnie absurdalne wnioski i popadasz w przesadyzm. Nie pierdol mi głupot, że dzięki kościołowi to mogę to czy tamto, bo nic mu nie zawdzięczam (nie licząc kilku dodatkowych dni wolnych i świąt, które akurat lubię). Nie trzeba być katolikiem, żeby pogonić islamistów. To samo z cyganami i innymi domniemanymi zagrożeniami. Myślisz, że takim gównianym populizmem coś zdziałasz? Jak nie masz nic na obronę debilnych poglądów to próbujesz wmawiać komuś lewactwo i straszysz cyganami i arabami, którzy mają zalać cały świat? Z takim tanim pierdoleniem to możesz sobie wyjść to niedouczonego, zburaczonego i umazanego krowim gównem motłochu.