@xqvz
Akurat mi wystarczy to co wygadują te prawicowe mądrale i już wiem kto mi się nie podoba. Ten cały Ruch Narodowy to margines, który może jakimś cudem wejdzie do sejmu i będzie pierdział w 2-3 stołki. Tyle na temat nacjonalistycznych planktonów i ich wielkiej sily.
@noobeksaibotek
Widzę, że żyjesz w innej Europie niż ja, bo u ciebie to już dzieje się jakaś katastrofa. Pewnie manifest Breivika zrył ci głowę. Straszysz i straszysz. Bardzo się boję, naprawde.
Nie chodzi o to, żeby rządziły, tylko o to, żeby dać im szanse. Wprowadzić ich do parlamentu, dać im pełne prawo do wypowiadania się i głoszenia swoich poglądów społeczno-gospodarczych bez żadnej nagonki czy manipulacji. Teraz ludzie znają ich głównie z telewizji, albo innych onetów, którym do obiektywności jest daleko. Zgadzam się, że na rządzenie to za ciency są, w polityce jak dziewica. Miałem po prostu nadzieje, że chociaż garstka ludzi przed wyborami poczyta programy wyborcze, zainteresuje się i wybierze coś spoza tego postkomunistycznego towarzystwa wzajemnej adoracji.
Tak, ci co poszli na wybory wybrali Tuska i PO. Co mieli wybrać?
Czekam na odpowiedzi...
Jeśli żaden z kandydatów na liście Ci nie odpowiada w takim stopniu, że kierujesz się tzw. mniejszym złem przy wyborze to po prostu nie zaznaczaj nikogo. Wrzuć do urny tzw. pusty głos. Nie rysuj nic na nim, nie zaznaczaj dwóch kandydatów na raz bo to trochę jak niszczenie głosu. Po prostu wrzuć do urny głos taki jak otrzymałeś od komisji czy chuj wie kim oni tam są.