Powtórzę, że dzięki funduszom unijnym, moja firma nie istniałaby, a kilkanaście tysięcy pracowników nie miałoby zatrudnienia
Chuj w dupę takim ofiarom medialnej propagandy jak Ty. Co ma katolicyzm do tego? Jeśli pis i moher kojarzy Ci się z religią to brawo dla kaczora i innych tusków. Kolejny osioł uwierzył w opcję A i B.
To załatw je jeszcze dla lekarzy, kolejarzy, pracowników kin, służby mundurowe, pracowników restauracji, hoteli dla busiarzy tirowców i taksówkarzy. W chuj ludzi pracuje w niedzielę nie tylko pracownicy sklepów, ale tylko o nich się mówi. Jak już pis robi laske to niech robi wszystkim albo wcale, a jak już się tak zesrali z wolnymi od handlu niedzielami to niech chuje urzędy otworzą. Kurwy z administracji i urzędów powinni pracować w niedzielę i na drugie zmiany, urzędy powinny być dla ludzi nie odwrotnie.
To załatw je jeszcze dla lekarzy, kolejarzy, pracowników kin, służby mundurowe, pracowników restauracji, hoteli dla busiarzy tirowców i taksówkarzy. W chuj ludzi pracuje w niedzielę nie tylko pracownicy sklepów, ale tylko o nich się mówi. Jak już pis robi laske to niech robi wszystkim albo wcale, a jak już się tak zesrali z wolnymi od handlu niedzielami to niech chuje urzędy otworzą. Kurwy z administracji i urzędów powinni pracować w niedzielę i na drugie zmiany, urzędy powinny być dla ludzi nie odwrotnie.
Typowy wyborca PiS, takie same durnie są w tej pojebanej partii. Z firmy, w której do niedawna pracowałem, a która funkcjonuje dzięki pieniądzom z UE, wyrzucono flagi unijne, bo taka była racja pisowskiego gównostanu oraz nastawienie antyunijne. Powtórzę, że dzięki funduszom unijnym, moja firma nie istniałaby, a kilkanaście tysięcy pracowników nie miałoby zatrudnienia
Nawet z tej farmy trolli cię wyjebali.
No kurwa, powiedz - co ta Twoja firma takiego robi, ze nikt by jej za to nie zaplacil wiec UE dala to co wczesniej zabrala sila pracujacym ludziom?
Dobrze mowi, moja matula pracuje w boedrze, chociaz 1 dzien ma wolny. Niby robi wedlug grafiku, ale sciagaja ja w dni wolne do pracy. I te godziny ida do banku godzin.
Tak wiem, moze zmienic prace, ale ja lubi to po chuj drazyc.
Poza tym tak, moze powiedziec ze nie i chuj, ma plany. Robi tak czasem ale jak za czesto tak robi wtedy jest "doceniana".
Popieram wolne niedziele, da sie zyc. wyjebane.