We wszystko mogę uwierzyć, ale w handlarza żarciem który uczciwie paragony wydaje nie wierzę.
Zastanawiały minie kiedyś te food trucki. Jak tam wygląda sprawa zaplecza socjalnego, czy do wc to trzeba sobie podjechać, czy toi toi'a wynajmują... że już o sanepiździe nie wspomnę.
@up
Pierdolnij się.
Paragon jest po to aby podatek odprowadził.
Ja się w życiu nie spotkałem z wydawaniem paragonu w żadnej małej budzie ani foodtrucku. Nigdy ale to nigdy w takich miejscach nie widziałem nawet w polu widzenia żadnej kasy fiskalnej.
Jak raz mnie turas wkurwił, w takiej budzie na bazie przyczepy kempingowej, bo 10 razy mówiłem debilowi, że bez warzyw i samo mięso a ten jebany kutas dojebał z warzywami i musiałem czekać kolejne 5minut na następnego i słuchać jak pod nosem coś po ciapackiemu gada wkurwiony to powiedziałem aby mi dał paragon.
On, że nie daje paragonów. Mówię, że ma obowiązek dać paragon. Ten łamaną polszczyzną pierdoli, że kebaby nie mają takiego obowiązku i nie da paragonu.
Dokładnie tak.Jeśli płacił opłatę targową to nie musi mieć kasy bo ta opłata jest takim podatkiem z góry płaconym
CZESIEK... i wszystko jasne, na huj ci paragon do burgera, chcesz to kupujesz nie to idziesz do starbusia gdzie wśród tobie podobnych rozkoszujesz się pyszną kawusią.
Na to przychodzi urzędas i to wszystko NISZCZY. Czy to jest normalne?
Jak raz mnie turas wkurwił, w takiej budzie na bazie przyczepy kempingowej, bo 10 razy mówiłem debilowi, że bez warzyw i samo mięso a ten jebany kutas dojebał z warzywami i musiałem czekać kolejne 5minut na następnego i słuchać jak pod nosem coś po ciapackiemu gada wkurwiony to powiedziałem aby mi dał paragon.
On, że nie daje paragonów. Mówię, że ma obowiązek dać paragon. Ten łamaną polszczyzną pierdoli, że kebaby nie mają takiego obowiązku i nie da paragonu.
Sam się pierdolnij i policz co masz z tej daniny na rzecz armii pierdzistołków.