Wysłany:
2013-07-07, 2:00
, ID:
2308131
6
Zgłoś
@[Magik] Nie lepiej,żeby ich zgnębić i wyeliminować problem? Nie wiem czy tam to Rosja sponsoruje czy Usa pod przykrywką innych bajerów. kurde, wleźć, uspokoić, tych radykalnych do Guantanamo (uu za pierwszym razem dobrze napisałem ;d) i spokój. ALE niee, to jest czysta pOlityyka. Zamydlają tymi konfliktami na bliskim wschodzie, straszą,że zagrożenie straszne, a te jbne ustawy i nakazy wchodzą.. Był nie dawno na sadolu temat o ustawie, która zezwala prezydentowi wykorzystać wojsko jak policję, w razie 'zagrożenia'. Jest to aż rażące w oczy zabezpieczenie, na wypadek zamieszek podobnych do tych, które miały miejsce w ostatnio w Turcji... Kurde, ludzie.. Społeczeństwo nie chciało CH, woleli park, to ich armatkami, gazami i gumową amunicją potraktowali, a co najlepsze kilka osób nie żyje.. Proste,że to była kropla w morzu,która przeważyła szale ale dokładnie takiego samego scenariusza spodziewają się w Europie. Dlatego stwierdzenie,iż "sam bym im ta bron sponsorowal zeby ogladac jak sie zabijaja" jest na tyle głupie, a jednocześnie PRAWDZIWE,że aż straszne. I krew mnie zalewa,że Janowicz przegrał z Murrayem.