A czego można się spodziewać po "geniuszach", którzy wiedzę o świecie czerpią z tv gdzie programówkę układa volksdeutsch pod dyktando putina. Potem takie debile chodzą po świecie i opowiadają, że Włosi przyjeżdżają do Polski szukać pracy, Ameryka chce napaść Polskę a w 39 napadli nas źli Niemcy z rfn wbrew woli dobrych niemców z nrd a ZSRR przyszło z pomocą 2 tygodnie później. Jeszcze czekam aż jakiś debil znajdzie plakaty propagandowe sprzed 40 lat w które uwierzy i zacznie pieprzyć że amerykanie zrzucają stonkę na nasze pola kartoflane i na szczęście biedronki zjadają tych pasiatych amerykańskich sabotażystów bo w końcu są czerwone
Jak by Amerykańce ku*asa w mrowisko nie pchały to ciapate siedziały by tam gdzie ich miejsce. A tak to rozpełzło się to szmatogłowe tałatajstwo po świecie. Podziękujmy Ameryce za wpie**alanie się wszędzie gdzie się tylko da z tą ich zaj***ną "demokracją".
na szczęście jest z nami krynica mądrości i ostoja rozumu w postaci zarozumiał... tzn jaśnie oświeconego Kubusia, który przy pomocy Googli rozwiązuje i ujawnia wszystkie spiski i konfabulacje. hfałaci tudzież chała
up
miło że mnie pamiętasz, już dawno Cie 'namierzyłem' i dowiedziałem się, że w realu nie jesteś taki mocny w gębie. To mi wystarcza