Ćwiczenia przed wyjazdem na Ukrainę, kobiety i dzieci to najwięksi wrogowie
Jebnij się w łeb ukraińsko-banderowska onuco.
Gdyby w końcu ukraincy przyznali się do ludobójstwa na Wołyniu i pozwolili Polakom dokonać ekshumacji zwłok,która jest od dziesiątek lat blokowana i zakzana,to te ruskie kacapy by mogły sie wiele nauczyć od swoich braci ukrainców.
Wal się ruuSSki dzbanie
I dlatego tak ważna jest edukacja i wymiany młodzieży, po to by poznać opinie, kulturę i historię innych narodów. Tzw prawdziwi Polacy ciągle protestują, że Ukraińcy uczą się na koszt Polaków. No i bardzo dobrze, bo dzięki temu jest szansa na zdobycie wiedzy. Oni byli inaczej uczeni w szkołach, my też uwielbiamy naszego Burego i Wołyniaka, o ruSSkich nie wspominam, bo to świat niszowy, jednak tez mają inna historię. Żeby przepraszać to trzeba wiedzieć za to i mieć tego świadomość. Myślisz, że jak będziesz krzyczeć do nich "przeproście za Wołyń" to będą wiedzieć o co chodzi? Znam opinie Ukraińców i Polaków na wspólne historyczne tematy. Dawna żona zajmowała się erratą prac Siemaszki na temat akcji na Wołyniu, porażające co tam było napisane, dla mnie Ukraińcy byli wtedy bandytami bez wyjątków. Jednak historia jest inna, poznałem ja z dwóch stron i wierz, albo nie, ale my też mamy ich za co przepraszać
Ładnie tam własne matki traktują... Tfuuuu... kacapskie ścierwa!
Teoretycznie niby biały człowiek... ale zachowuje się jak czarny... w sumie u ruskich mentalność dresiarska czyli zjebania umysłowego białych robiąca z nich mentalnych czarnuchów jest u nich bardziej popularna niż w Polsce... choć tych kurwi i u Nas się spotka.