... a po świętach jak przystało na gorliwych kaczystowskich wyznawców bozi i Karolka skakać sobie będą do gardeł jak dawniej...
W chuju to mam w co wierzysz, możesz być ateistą, żydem albo kurwa wierzyć w krowę na łyżwach, ale ja się nie czepiam w co wierzysz, więc ty kurwa też się nie czepiaj i nie śmiej z mojej religii. Przeszkadzają ci święta, spoko nie obchodzi mnie to ale zostaw to kurwa dla siebie a nie chwalisz się czy co ? czy może tylko na piwa liczysz ?? Na bank jesteś jedną z tych osób co pierdoli o świętach, a razem z rodzicami siedzisz grzecznie kurwa przy stole. Jeżeli dla ciebie to gówno to nie bierz prezentów od innych i sam nikomu nie dawaj, nie siedź przy stole wigilijnym, nie odwiedzaj swojej rodziny, dziadków, wujków, kogokolwiek tylko idź i napierdalaj w GTA. Ale na bank tak jest, że święta obchodzisz normalnie a tylko tutaj pierdolisz takie głupoty. Mówisz, że to najbardziej wkurwiający moment w roku no nie wiem, mi jest miło kiedy mogę iść do swojej babci i dziadka dać im prezent posiedzieć przy stolę i porozmawiać, ale jeżeli dla ciebie takie coś jest wkurwiające noto spoko. Wesołych Świąt (nie dotyczy to ciebie bo przecież nie lubisz świąt)