Ciemnogród pierdolony...
Wypisz im mandat szeryfie a nie szczekasz w internecie.
Posłuchaj pało. Nie zrozumiałeś nic z tego co do Ciebie napisałem.
Problem polega na tym, że nikt im mandatów za takie odpały nie daje. Jak biały heteroseksualny facet będzie się przebierać na plaży i mu spadnie ręcznik to będzie kociokwik niebieskowłosnych Julek, że zostały zgwałcone. W przypadku parad dewiacji seksualnych to wszystkie chwyty są dozwolone bo to taki performance i sposób na pokazanie swojego wewnętrznego ,,Ja". Musisz przyswoić do swojego durnego łba myśl, że żadna policja ani lewacki rząd nie zrobi nic osobie trzymającej flagę QWERTY. Oni chcą i aktywnie niszczą porządek ,,normalnego" świata i budują nową ,,normalność" do której poprzednie ,,normalne" osoby już nie pasują.
I Ty szary człowieku nic nie możesz prawnie zrobić. Ogarnij się i nie pozwól sobie włożyć chuja do dupy w ramach postępu.
Większą patologia tu akurat poubierana chodziła huj wam do tego jak jeżdżę na rowerze pedały
Większą patologia tu akurat poubierana chodziła huj wam do tego jak jeżdżę na rowerze pedały
Mogę wszystko tylko z niektórymi decyzjami wiążą się konsekwencję.
Mogę na przykład kopnąć ciebie w ryj ale szkoda sobie podeszwę pobrudzić gównem.
Zgadzam się, że cywilizacja odróżnia nas od dzikusów ale z drugiej strony nastały tak popaprane czasy, że te wszystkie wykolejeńce co udają psów, LPG, pedofile, niebinarni są w pełni akceptowani przez rząd i policje. Akcja dzieje się w Anglii i właśnie tam lewusy siedzą w każdym możliwym urzędzie.
Jeżeli nie zgadzasz się z tą pojebaną agendą to Ty jesteś ten zły. Homofob i erotoman. Dlatego jedyny sposób na tę zarazę to ich prześladować, żeby bali się nosić po ulicach jak te pojeby z nagrania.