POLAK_nie_polaczek napisał/a:
W tej kwestii z USB raczej nie chodzi o podłączenie tego przy poziomym wejściu np. do laptopa jak na obrazku w temacie, a raczej o sytuację, gdy wejście jest poza zasięgiem wzroku, lub gdzieś nisko na wysokości buta i jest ustawione pionowo(wtedy te wasze "oznaczenia", "dziurki" i inna "nawigacja" zdają się na nic). Nie zawsze, lecz często w takiej sytuacji, kiedy trzeba podłączyć coś w pośpiechu, kilka razy obróci się tą wtyczką, co w najgorszym wypadku trwa może 3 sekundy. Więc idźcie gdzie indziej robić z siebie "super inteligentów z unikatową zdolnością wkładania wtyczki"(czyt. zakompleksionych ludzików, którzy nawet będą próbowali takim tanim chwytem leczyć swoje kompleksy, próbując sztucznie poczuć się ciut lepiej od innych przez to, że podłączyli prawidłowo wtyczkę w lapku z poziomym wejsciem USB za pierwszym razem, co chuja zmienia, bo to nie z tym ludzie mają czasem mały kłopot).
Brachu, czy Ty jesteś normalny? Myślisz, że moje problemy są na tyle proste, że mogę się dowartościować i wyleczyć z kompleksów pisząc o tym, że jestem super informatykiem i trafiam wtyczką USB za pierwszym razem? Tak, używam lapka, więc mam w poziomie wejścia, ale jestem pewny, że z wejściami pionowymi, też jest jakaś reguła i nie brzmi ona: "włóż, obrót, włóż, powtarzaj do skutku"