Zszokowało? To jest sadistic, a nie forum onetu. Tu się podziwia czarności, wyrzucać swoje żale możesz gdzieś indziej. Jak mam szanować naród, w którym co druga osoba myśli o piątkowej najebce, w którym starsi ludzie to wiktoriańskie kurwa matrony, a ksenofobia jest tu religią? Jak mam szanować kraj, który już dawno się sprzedał zachodowi i istnieje tylko na mapie?
Mam w dupie kraj, w którym nawet poszanowania godności dla symboli państwowych przez osoby publicznie nie ma (tutaj odnoszę się do materiału porównującego traktowanie flagi podczas uroczystości przez Polaków i Chamerykanów, który jakiś czas temu się tu pojawił). Mam także w głębokim poważaniu szczątki tych wszystkich ludzi, którzy gineli za to, żebym miał teraz co do garnka włożyć. Nie prosiłem ich oto, żeby za mnie zdychali więc to ich sprawa. Skoro już to zrobili, to co najwyżej mogę o nich pamiętać. Im więcej takich "szokujących skandali" z tymi szczątkami, tym więcej contentu dla sadistica będzie. Liczy się pamięć o tych ludziach, a nie ich truchła. Im bardziej się będziecie spuszczać nad klękaniem przed jebanymi grobami ludzi tak samo grzeszących jak my, w tym głębszej dupie ten kraj będzie. Zamiast tego weźcie się kurwa za robotę.