Patrząc na słownictwo to chyba byli siebie warci
Mi też zrobiła panna trolollo po 14 latach i to gdy 2 rok schodziliśmy się z jej inicjatywy.
Nadal mam dostęp do jej pejsbuka kart czy danych ze studiów ale takiej żenady nie odstawiałem i nie zamierzam ani coś odpierdalać w ogóle.Po co sobie ryć banie dalej przez kogoś zjebanego.
.Normalny gość w tym czasie już posuwałby jej najlepszą kumpele. Albo budował nowego lepszego siebie już bez chwasta
Laska co zdradziła sobię pięknie wszystko to wyprze co zrobiła.Moja stwierdziła że mi sie tylko wydawało że do siebie wróciliśmy i za dużo sobie wyobraziłem. One już tak mają . Jeszcze coś własnie takeigo odpierdol jak na screenie i drama gotowa.
. .Koleżanki pannie potwierdzą że byłeś z pipą a i poklepią po pleckach. Biało rycerze wesprą i powiedzą że dobrze zrobiła bo psychol jesteś. Tylko będziesz mieć kwasy na mieście bo skrzywdzisz kobietkę. Od takich wpisów bardzo łatwo się wpierdolić na minę pod tytułem "psychopata" "maniak" "stalking i potem problemy w pracy czy na psy wezwania jak jakaś pojebana na serio.
.Szkoda prądu na jakieś publiczne gówno za przeproszeniem .