Driver19cm napisał/a:
Ja pierdole. Ale zjeby. Czytam komentarze powyżej i mam nadzieję, że jedyne co robicie, to komentujecie z piwnicy, a drogę i samochod oglądaliście na plakatach bravoKurwagirls. Kiero z ciężarówki nie dość,.ze wymusił, skręcił nie w tym miejscu, to na koniec przejechał motoseksualiste
Oj tam, wykazal sie wspaniala postawa obywatelska.. czysciciel drog. I oczywiscie z mojej strony to zart na powyzsze zdarzenie. Ale tak. Kierownik duzego moze na skrzyzowaniach walic prawego w lewo i odwrotnie, oczywiscie nie tak jak tu. Ale jest to jak najbardziej zrozumiale i dopuszczalne, gdy droga jest zrobiona debilnie i nie ma innej opcji jak odjebanie cyrku na drodze. Takze drodzy gowno kierownicy. Jak wam ciezarowka przy manewrach wpierdala sie na wasz pas. To obowiazkiem waszym, siedzac w puszce po szprotkach jest nie panikowac i kierownikowi z pojazdu wiekszego, prawnie i zdrowo rozsadkowo zrobic miejsce. A skad to wiem? A no robilem te wszystkie zjebane kursy i kwalifikacje, chuje muje egzaminy i mam wlasciwie wszystkie kategorie gownianych uprawnien jazdy. I jakosc na codzien nie odjebuje tego co Seba M z dubaju.. na drodze.